Slovenski hribi nudijo vrhunski miren oddih in rekreacijo

hribi

Slovenski hribi so zelo lepi in ponudijo lahko res veliko nekomu, ki jih ceni. Veliko je lahko doživetij za vse ljudi, tako za majhne kot za starejše. Naši najlepši hribi nudijo res miren in sproščujoč oddih od vsakdana. Hribi ponujajo aktiven oddih, kjer lahko veliko naredi za svoje zdravje. Ste na svežem zraku in lahko obiščete koče ter gostiščem, ki ponujajo domačo hrano ter pijačo, ko je naravni zeliščni čaj, ki je zdravilen. Naredite nekaj za sebe, in jih obiščite, ker vam ne bo žal. Visokogorje ima svoje čare, drugačene od morja. Predvsem so temperature bistveno bolj prijetne.

hribi

Slovenski hribi so lepo urejeno in nudijo 10000 km planinskih poti ter preko 2000 planinskih koč, kjer najdete zatočišče. To so priložnosti za izlete, pa naj grese sami, v dvoje lai z družino. Manj zahtevne poti so tudi za tiste, ki ne gredo velik ov naravo. Če upoštevate pravilno obutev in opremo ter navodila, se držite ustaljenih in označenih poti, boste varni in zadovoljni.

Tudi vnovčenje turističnega bona pri več ponudnikih je možno. Zakaj si ne bi privoščili zastonj zdrave dobrote z gora. Nudijo tudi kar nekaj prenočitev, o čemer je dobro, da se prej pozanimate, saj so kapacitete vtem času kar zasedene. Naše gore namreč cenijo tudi tujci, morda še bolj kot domačini.

Hribi so čudovit kraj za vas, na primer Rogla, Kranjska gora, Logarska dolina, Posočje in še marsikatera destinacija je izjemno zanimiva pri nas.  Te destinacije so zanimive v vseh letnih časih. Tudi pozimi, ko se smuča.  Tam boste našli razne aktivnosti za izkušene športnike in za vse ostale, ki se rekreirate občasno, pa tudi za otroke in mladostnike. Te destinacije ponujajo odlične namestitvene objekte in tudi rekreacijo ter programe za družine.  Izberete lahko hišice v kampu, luksuzne šotore, ki nudijo visoko kakovost bivanja, glamping hišice in tudi apartmaje v hotelih.