Najem kvalitetnih tiskalnikov

Kdo vse je že nujno rabil tiskalnik ali kako drugo napravo, ki se mu je pokvaril ravno ob nepravem času pa ni imel denarja za novega? Najem tiskalnikov je lahko naša rešitev, kjer lahko po iztečenem najemu tiskalnik ali drugo napravo tudi odkupite. Najem tiskalnikov, računalnikov, fotokopirnih strojev ali drugih naprav vam omogočajo v podjetju Fiteh, kjer imajo strokovno zelo izobražen in zanesljiv kader. Pri njih zelo dobro poznajo opremo, zato vam omogočijo pravilno izbiro. Najem tiskalnikov Canon je pri njih prva izbira, saj so njihov partner in ker Canon slovi po zanesljivosti, vam ni treba več skrbeti glede tiskanja.

Najem tiskalnikov delno financirajo sami, lahko pa izbirate med variabilnim ali fiksnim načinom plačevanja, oziroma se lahko tudi odločite za kombinacijo obojega. Zelo pomembno je pravilno in skrbno ravnanje z napravami, saj le tako lahko zagotovimo dobro delovanje. V primeru da se vam tiskalnik ali druga naprava pokvari imajo v podjetju Fiteh na voljo tudi servisne storitve.

najem tiskalnikov

V tem hitrem tempu je tudi pomembna hitrost in kakovost tiskalnikov in drugih multifunkcijskih naprav. Najem tiskalnikov je cenovno ugodna rešitev, kadar potrebujemo vrhunsko napravo in nam je pomembna najnaprednejša tehnologija, ter hiter in kakovosten tisk. Če veliko tiskate, skenirate in kopirate so na voljo multifunkcijske naprave, ki omogočajo tudi brezžično povezavo. Ne glede na to ali rabite tiskalnike za domačo uporabo ali pisarno, za vsako priložnost se najde naprava.

Najem tiskalnikov se po eni strani ne zdi smiselna zadeva, ker v poplavi naprav najdemo mnogo poceni rešitev. Če pa hočemo kvalitetno, učinkovito in hitro tiskanje pa so lahko take naprave tudi po več 100€. V podjetju Fiteh lahko natisnete,skenirate ali pošljete fax tudi pri njih. So partnerji podjetji kot so Lenovo, Microsoft, Dell in Asus ter seveda kot že omenjeno Canon. Zagotavljajo računalniško in ostalo podporno opremo za stranko, za vaš dom ali pisarno.