Spletna trgovina Mali Vragci vam pomaga opremiti malčka od nog do glave

trgovina

Na slovenskem trgu se vam predstavlja mlado družinsko podjetje, otroška spletna trgovina Mali Vragci. Več o ponudbi lahko najdete www.mali-vragci.si. V naši otroški trgovini lahko najdete nekaj za svojega prihajajočega, jokajočega, smejočega, sedečega ali pa že hodečega malčka. Ker smo tudi sami, kot mlada družina šli čez različna obdobja nakupov otroške opreme za naše malčke, dobro vemo koliko stane nakupovanje naštetih izdelkov. Zaradi tega bi radi z vašo pomočjo in našo bogato ponudbo omogočili dostop do spletnega nakupovanja na prijazen in enostaven način, kjer lahko kupujete kakovostne izdelke po ugodnih cenah na slovenskem trgu.

trgovina
V naši spletni trgovini lahko najdete veliko ponudbe otroške opreme priznanih evropskih proizvajalcev: Chicco, Conrad, Abc Design, Quinny, Cybex, Hauch in veliko drugih. Na zalogi imamo več kot 30.000 izdelkov. Naročila sprejemamo 24/7 na dan, in smo odzivni še isti dan. Za plačilo uporabljamo več varnostno – zaščitnih sistemov. Ponujamo vam tudi 14-dnevno vračilo denarja. Pri nas lahko kupite: otroške vozičke, otroški avto sedeži, otroške posteljice in vzmetnice, vozila na akumulator, stenske nalepke, otroška oblačila in obutev, otroške sobe, …
Ponujamo vam tudi pripomočke, kot so asipiratorji, inhalatorji in nebulizatorji. Imamo tudi banjice, blazinice za dojenje, glasbeni vrtiljak za posteljice, grelce za previjalne mize, grizala in dude, kahlice, kopalne brisače, koš za plenice, otroške kopalne plašče in spalne vreče, otroške tehtnice, nočne lučke in projektorje za otroke, vlažilce in ionizatorje zraka, termofore, sterilizatorje in grelce, stekleničke in skodelice. Poleg tega nudimo še: otroško tekstilno gnezdece, otroški jedilni pribor, otroški pisoarčki, odejice in vzglavniki za dojenčke, otroške utišilne slušalke, pripomočki za pomoč pri hoji, plišaste igrače, plišasta zaščita za glavo, nahrbtnike, prsne črpalke za mleko, sistem za zvočno terapijo, slinčki, soparniki in mešalniki otroške hrane, termometri, termovke in termo torbice, tetra plenice, začetni seti za dojenčka, za mamice, … Obiščite našo spletno trgovino in pobrskajte med raznovrstno ponudbo.