Bambus za vaš dom

bambus

Bambus ni samo tista visoka rastlina, ki jo jedo pande. Pravzaprav lahko imate to rastlino tudi doma, v notranjosti vašega doma. Le ta se dobi tudi kot lončnica, saj je to lahko rečemo neka pomanjšana različica pravega bambusa. To rastlino ima vedno več ljudi doma, saj je res čudovita in pa nekako na nas daje pozitivno energijo. Se pa to imenuje srečni bambus in pod tem imenom je bolj znan. Bodite prepričani, da vam ta rastlina ne more nikakor škoditi, ampak bo v vaš dom prinesla vse samo pozitivno. Kupite jo pa v trgovini Jerihonska roža, kjer še zraven bambusa najdete veliko drugih super rastlin, ki lahko popestrijo vaš dom.

bambus

Bambus vsi poznamo, če še ga niste videli v živo, pa ste ga zagotovo na slikah. Tista zelena barva res daje na nas neko posebno energijo in nas tudi pomirja. Ker ima ta rastlina vse to jo pa ljudje res radi kupijo in je tudi vedno bolj priljubljena. Lahko jo imate brez problema na okenski polici ali na kakšni nočni omarici. Ni pa samo pomembno da ga kupimo, ampak moramo biti pozorni koliko stebel ima. Zdaj je vaše vprašanje zakaj je to sploh pomembno. No pa da vam povem, zakaj na primer mora bambus imeti tri stebla. Takšen vam bo prinašal srečo. Potem s petimi stebli prinaša zdravje, s dvema ljubezen in pa zakon. Potem pa še lahko kupite takšnega s osmimi stebli. Le ta prinaša bogastvo. In pa še bambus s devetimi stebli, ki pa je za srečo. Verjamete ali ne v to, vseeno pa naj bo ta prelepa rastlina tudi v vašem domu.
Bambusi vam lahko prinesejo marsikaj pozitivnega. Čeprav mogoče zdaj ne verjamete v to, pa vas bo prepričalo, ko ga boste imeli doma. Kupite si še ga danes in se prepričajte tudi sami. Boste videli, da ko boste imeli samo enega, boste potem kupili še kakšnega.