Nakup lastnega podjetja

Se zanimate za odprtje novega podjetja, pa nimate dovolj začetnega kapitala, ki znaša kar neverjetno visokih sedem tisoč petsto evrov (7500)!? IMate kakšno podjetniško idejo, katero mislite da bi lahko tržili? Ne veste, kako kupiti podjetje? Potem se obrnite na družbo KupiPodjetje. To je družba, ki se ukvarja s prodajo in nakupom podjetij. Za nakup podjetja ne potrebujete začetnega kapitala, ki znaša kar 7500 evrov. Nakup podjetja vas bo stal le nekaj več kot 670 evrov, natančneje 673 evrov, zraven pa dobite tudi presenečenje oziroma darilo.

nakup podjetja

Nakup podjetja je eno od pametnejših opcij, kako dobiti čisto svoje podjetje, saj se s tem izognete nepotrebnim stroškom začetnega kapitala. Podjetje odprejo na vaše ime, tako da tudi tukaj ni nobenega administrativnega problema. Direktor in lastnik podjetja boste od samega začetka samo in izključno vi ter nihče drug! Po tem, ko se vi odločite za nakup podjetja, kontaktirajte družbo KupiPodjetje in že po parih dnevih od datuma, ko je postopek nakupa podjetja stekel, lahko že brezskrbno obratujete in poslujete.

Zaradi česa pa je potrebno plačati tisto nizko ceno, ki znaša 673 evrov, katero smo prej navedli, se gotovo sprašujete. No, pa naj vam razložimo. 373 evrov plačate za administrativne stroške, 300 evrov pa za polog kapitala.

Družba KupiPodjetje vam nudi sto odstotno garancijo na svoje ponujene usluge.

Njihovo družbo oziroma njihovo podjetje lahko kontaktirate preko njihove mobilne telefonske številke ali pa preko njihovega elektronskega poštnega naslova. Prav tako jim lahko sledite preko njihovega profila oziroma preko njihove strani na spletnem socialnem omrežju Facebook.

V primeru da vas za nakup podjetja pri njih nismo prepričali, pa vam predlagamo, da obiščete spletno stran, do katere link je naveden v vrhu članka in se o legitimnosti njihovih storitev prepričajte tudi sami.

Isto velja za kakršna koli vprašanja, ki še niso bila razjasnjena.