Transparenti

Če se zanimate za ugoden tisk in reklamne transparente je tukaj kot nalašč za vas medijska agencija Magma media. Medijsko agencijo najdete na spletni strani www.magmamedia.si. Pri njih vam nudijo ugodno ter kvalitetno izdelavo transparentov, reklamnih napisov, megaboardov, gigaboardov, mobilnih panojev, reklamnih tabel in napisov in ostalega oglaševanja.

Tisk vam nudijo v različnih oblikah, in sicer kot tiskani transparenti, tisk plakatov in posterjev, tisk,letakov, vizitk, panojev, katalogov, zloženk, zgibank, nalepk, etiket ter tisk na majice. Transparenti so hiter in enostaven način za oglaševanje vaših ponudb, podjetij in storitev. Z njimi, reklamnimi napisi in podobnim je novim podjetnikom najlažje seznaniti ljudi z njihovimi storitvami in zato so reklamni napisi tudi najbolj uporabljen način oglaševanja. Čeprav poznamo več vrst oglaševanja, kot so oglaševanje preko radia, v časopisih revijah in na televiziji, so reklamni transparenti najboljši način za to.

Transparenti so vam na voljo v več vrstah, izbirate pa lahko med različnimi oblikami, velikostmi in ostalem, skratka celoten tisk na transparente je narejen izključno po vaših željah in zahtevah. Tako tisk kot tudi sami transparenti so izjemno kvalitetno izdelani, na voljo pa so vam po zelo ugodnih cenah.

transparenti

Medijska agencija Magma media vam nudi tisk na transparente po vaših željah. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami in vrstami transparentov, kot so čezcestni transparenti, enostranski ali dvostranski transparenti, transparenti za promocijo in podobno.

Na njihovi spletni strani si lahko ogledate tudi ostale storitve, ki vam jih ponuja medijska agencija. Izbirate lahko še med ostalimi izdelki, kot so reklamni napisi, mobilne table, zunanje oglaševanje in tiskani časopis Na dlani. Magma media sodeluje in izdeluje izdelke za oglaševanje nekaterim velikim podjetjem v Sloveniji, kot so na primer Krka, Sigas, Avto Slak in Petrol. Za več informacij, ogled celotne ponudbe in naročilo izdelkov pa jih obiščite na njihovi spletni strani.