Crocs za vso družino

Crocs natikači so se prebili med najbolj prepoznavna obuvala na svetu, saj je osnovni model znamenitih Crocsov moč najti praktično povsod, drugi modeli pa zapolnjujejo še tiste niše, ki jih osnovni natikači ne morejo doseči. Rezultat je ta, da najdemo Crocs obutev že v praktično vsakem domu. Veliko zaslug za to ima pestra ponudba izdelkov pod to znamko, saj osnovni model še zdaleč ni vse, kar ponuja obutev Crocs – na voljo imamo več kot 150 modelov priljubljenih natikačev, torej ni čudno, da se s temi obuvali lahko brez težav opremi kar cela družina.

Crocs

Izvedbe Crocs natikačev

Obutev Crocs je najbolj poznana po osnovnem modelu preprostega natikača iz udobnega penastega materiala. Že ta model pokriva želje in potrebe mnogih uporabnikov, ki iščejo lahek, enostaven in udoben natikač za vsakdanjo uporabo, predvsem za uporabo v toplejšem letnem času. Ker je že osnovni model nadvse primeren tako za uporabo v stanovanju kot zunaj, je tudi vsestranska funkcionalnost en izmed glavnih adutov tega obuvala.

A Crocs obutev še zdaleč ne ponuja le tega, izbiramo lahko še med mnogimi drugimi izvedbami, ki so prilagojene različnim potrebam in uporabnikom. Nenazadnje ločimo tudi med modeli za otroke in za odrasle, kar pomeni, da se bo s temi izdelki lahko opremila cela družina. Tudi otroški Crocsi so na voljo v osnovnem modelu, za bolj izbirčne pa bodo boljša izbira verjetno kakšni drugi modeli, ki jih ne manjka. V vseh velikostih so na primer dobavljive Crocs japonke, ki so velik hit v poletnih mesecih, poznamo tudi Crocs sandale, dežne škornje, delovna obuvala in druge domislice. Na desetine različnih modelov v vseh mogočih velikostih priča po tem, da gre za nadvse priljubljeno in vsestransko uporabno obutev.

Že raznoliki modeli pomenijo, da bo vsak družinski član našel prave Crocse zase. Predvsem za otroke pa je seveda dobrodošla vest, da se Crocs natikači ne razlikujejo le v izvedbah in velikostih, temveč tudi v barvah in dekoraciji. Pravzaprav je ravno to en izmed pomembnih adutov teh obuval, barve pa dodajajo še piko na i družinski zbirki različnih ali enakih natikačev Crocs – vsak bo imel svoj par, ki ga bo takoj prepoznal.