Kakovostna vhodna vrata

Vsaka hiša potrebuje v vhodna vrata. Večina ljudi, pri nakupu vhodnih vrat ne pomisli na izolativnost in vlom. Dandanes je posledično tudi zaradi krize veliko vlomov v hiše in največ roparjev vstopi ravno čez vhodna vrata. Poleg slabega proti vlomnega sistema so vrata slabše kakovosti tudi zelo slabo izolativna in čez nje v hišo po nepotrebnem prihaja hladen zrak. Rešitev za vse te težave so vhodna vrata Sezamy.

vhodna vrataVhodna vrata Sezamy odlikuje kakovost in tradicija. Ljudje se dandanes zelo trudijo izolirati svoj dom. Kupujejo drage fasade in zamenjujejo okna in strehe. Vendar nihče ne pomisli na vhodna vrata. Vrata slabše kakovosti ravno tako prepuščajo veliko hladnega zraka v vašo hišo, kar posledično pomeni, da je bila menjava fasade nepotrebna če nismo zamenjali vhodna vrata s kakovostnejšimi. V podjetju Sezam ponujajo vhodna vrata iz kakovostnih materialov, ki ne prepuščajo zraka v vaš dom in so proti vlomno dobro zaščitena. Vsa vhodna vrata so skrbno načrtovana in sestavljena. Narejena so le iz kakovostnih materialov, ki so izolativni in obstojni. Vrata so lahko narejena po meri zato ne skrbite glede odprtine.

Na voljo imajo vhodna vata iz lesa, pvc in kovine. Vsa vrata so proti vlomna in primerna za ljudi, ki živijo ob prometnih cestah, namreč vrata zelo dobro tesnijo zato se boste lahko poslovili od zvoka vseh avtomobilov in tovornjakov. Vrata so na voljo v različnih barvah in vzorcih. Spreminjamo lahko tudi postavitev stekel če se odločimo za njih. Na voljo imajo tudi notranja vhodna vrata, ki imajo kovinski podboj. Vsa vrata so narejena kakovostno in natančno. Notranja vhodna vrata so na voljo v različnih barva in in vzorcih. Pri notranjih vgradnja stekel ni možna.

Na vsa vrta dobite tudi 3 leta garancije. Podjetje lahko kontaktirate preko telefona in sicer na 03 490 36 20, na elektronski pošti vrata@sezamy.si ali pa obiščite njihov razstavni prostor v Celju na Mariborski cesti 54.