Spoznajte spletni portal in tiskani časopis Nadlani.si

Nadlani.si

Bi radi vsak dan izvedeli relevantne in aktualne informacije iz Slovenije in sveta, potem je skrajni čas, da spoznate časopis in spletni portal Nadlani.si. Poleg vseh aktualnih informacij boste lahko prebrali tudi novice s področja zdravja, urejanja doma in vrta, potovanj, tehnologije, avtomobilizma in seveda kulinarike. Skratka novice in zanimive informacije vas čakajo na enem mestu – Nadlani.si.Nadlani.si

Na območju Dolenjske in Posavja izhaja tudi tiskani časopis Nadlani.si

Ekipa uredništva vsak dan pripravi in dostavi sveže novice in poskrbi, da ste na tekočem z aktualnim dogajanjem. Novice objavi v brezplačnem dolenjskem regionalnem tiskanem časopisu Na dlani. Časopis je tiskan na priročnem A3 formatu in je na voljo na območju Dolenjske in Posavja. Izhaja vsak 3. četrtek v mesecu, ko ga gospodinjstva prejmejo na dom, izjema je avgust, ko se ekipa odpravi na počitnice. Časopis Nadlani (v nakladi 30.000) trenutno izhaja v občinah Novo mesto, Šmarješke Toplice, Škocjan, Šentjernej, Mirna Peč, Žužemberk, Sevnica, Mokronog-Trebelno, Mirna, Trebnje in Šentrupert.

Spletni portal Nadlani.si

Časopis Nadlani.si je v tiskani obliki za vse ljubitelje novic v »fizični« obliki. Za vse tiste, ki pa novice raje prebirate v spletni obliki oz. stanujete izven Dolenjske in Posavja, pa je ekipa na spletu postavila verzijo spletnega časopisa. Tako vam je vedno na voljo, da ga lahko berete med zajtrkom na tablici, na mobilnem telefonu med vožnjo z avtobusom, na računalniku med odmorom za kosilo itd. Cilj uredništva je, da so kvalitetne informacije in novice dostopne vsem, ki jih želijo prebirati in povsod, na enostaven, hiter in kar je najpomembneje na brezplačen način. Spletni portal NaDlani.si je eden najbolje branih spletnih strani v Sloveniji po MOSS lestvici. Zato še enkrat vabilo, da berete spletni portal Nadlani.si, tiskani časopis ali dogajanje spremljate na družabnih omrežjih. Verjemite ne bo vam žal, saj boste vse izvedeli, takoj ko se zgodi.