Najboljša optika v mestu

Optika Moj Optik, ki se nahaja v Ljubljani je zelo priznana kot zelo kakovostna optika za izdelavo očal. Strokovno usposobljen kader z vrhunskim optikom na čelu vam nudi zelo natančno izdelavo očal ter kar velik izbor svežih in modnih okvirjev ter kontaktnih leč, tudi za najbolj zahtevne stranke. Ta optika je ena izmed prvih v Sloveniji, katera opravlja meritve dioptrije za očala ter kontaktne leče, katere opravlja priznani optometrist. Na pregled pri njih se lahko naročite kar preko njihovega online obrazca. Čakalne dobe so zelo kratke če gledamo na slovensko povprečje.

Redni pregledi vida so bistvenega pomena, posebej za vse tiste ki nosite očala. Oči tako ostanejo zdrave in vid ohrani ostrino naše slike. Preglede izvajajo vsak teden zato se naročite čimprej če imate težave. Na naš pogled ima velik vpliv natančna meritev in optika Moj Optik meritvam namenijo zelo veliko pozornosti. Čisto vsaka stranka je zase individualna in seveda zahteva svoj čas. Vsaka nenatančnost je lahko razlog za marsikatero nejasnost oziroma lahko nam je neprijetno pri gledanju. Optika vam nudi na pregled vida 100% garancijo kot tudi na izdelavo očal.

optika

Zagotavljajo vam, da so opravljene meritve dioptrije in zenična razdalja točna. Očala izdelajo brezhibno, nudijo vam pa tudi izdelavo športnih očal z dioptrijo. Pri teh je še toliko bolj pomembna natančnost in kvaliteta okvirja ter stekel. Optika vam prav tako nudi progresivna očala, to so očala pri katerih imate pomoč tako pri gledanju na daleč kot tudi pri branju. Prednost le teh je, da potrebujemo samo ena očala.

Optika se nahaja na dobro znani lokaciji za Bežigradom, blizu Zupančičeve jame v Ljubljani. Vodje zahtevajo veliko strokovnosti in natančnosti tako pri samih meritvah vida kot tudi v sami optiki. Ker jim zadovoljna stranka pomeni res vse se prilagajajo vsakemu posamezniku, mu namenijo dovolj časa, tako za pregled kot tudi za pogovor.