Se zavedate, da predstavlja odprtje podjetja nešteto novih možnosti?

Trenutna ekonomska situacija ni rožnata – predvsem za posameznike, ki se z nizkimi plačami prebijajo iz meseca v mesec, obenem pa so primorani delati v podjetjih, kjer so njihova delovna mesta standardizirana, avtomatizirana ter monotona.  Se nahajate med njimi in potrebujete spremembo? Morda nimate začetnega kapitala, ki bi pomagal pri uresničitvi nove poslovne ideje? Na drugi strani nimate časa, da bi se ukvarjali z zamudnimi postopki odprtja podjetja? Kako se odpre podjetje?

Naše podjetje bo poskrbelo za odprtje podjetja na vaše ime po zelo ugodni ceni – zagotovili bomo tudi ustanovni kapital v višini 7.500 evrov. Se sprašujete kako je to sploh mogoče? Popolnoma preprosto. Celoten postopek odprtja bomo opravili v kratkem času – to lahko izpeljemo že v pičlih 30 minutah. Za odprtje podjetja bomo potrebovali le vaše osebne podatke, sedež podjetja ter njegovo ime, ki ga izberete vi. Vse potrebne pogodbe, dokumentacijo ter ostale papirje bomo pripravili mi. S pomočjo partnerskega podjetja bomo zagotovili tudi ustanovni kapital. Vse to po zelo ugodni ceni – 373 evrov.

odprtje podjetja

Postanite torej lastnik podjetja, ki nima nobene zgodovine poslovanja. Le tako se boste zavarovali, da podjetje, ki ga kupujete, nima nobenih skritih dolgov oz. neporavnanih računov. Ker to storitev opravljamo popolnoma profesionalno ter strokovno, na podlagi podrobnega znanja s področja prava, zakonodaje ter podjetništva, okrepljenega z mnogimi izkušnjami, zaupamo v svoje storitve. Zato našim strankam nudimo tudi 100% garancijo na kvaliteto naših storitev. Če z njo ne boste zadovoljni, lahko podjetje v roku enega meseca zaprete, mi pa vam povrnemo stroške.

Postanite uspešen podjetnik na svojem področju – ne bo vam žal. Zakaj? Ker boste prihranili svoj čas ter ga vložili v vaš posel, za katerega vam je resnično mar. Odprtje podjetja, katerega lastnik boste vi sami, pa vam bo prineslo tudi fiksno službo, poskrbelo za vaš ugled v družbi ter vam ponudilo osebno zadovoljstvo, da ste nekaj ustvarili popolnoma sami.