Zunanje žaluzije za vaša okna

Senčila ali po domače zunanje žaluzije so primerne za zaščito vašega prostora pred soncem in vročino. Montaža je preprosta saj se izvrši na zunanji okvir oken ali vrat. Ker so zunanje žaluzije nameščene zunaj ne zavzemajo nobenega prostora v sami zgradbi in popestrijo izgled vašega doma. Zunanje žaluzije so vodene po stranskih vodilih tako, da niso občutljive na močan veter ali sunke. Žaluzije so različnih dimenzij in barv odvisno od želja in potreb kupca. Vse žaluzije morajo biti iz kakovostnih materialov da vzdržijo zunanje vplive.

Zunanje žaluzije so lahko na ročni ali električni pogon. Vse je odvisno od tega koliko smo pripravljeni plačati za nek kos opreme. Blenda kamor se žaluzije spravijo, ko jih dvignemo je lahko nadometna ali podometna odvisno od načina gradnje. Pri nadometnem načinu se blenda seveda vidi medtem, ko se pri podometnem ne.

zunanje žaluzije

Pri podjetju roletarstvo Senca najdemo v prodaju zunanje žaluzije KRPAN, ki spadajo v najkvalitetnejši razred in so narejene z najboljšega aluminija.
Torej zunanje žaluzije so tu za zaščito pred soncem in povečanje zasebnosti nekega prostora tako, da mimoidoči ne vidijo kaj se dogaja v prostoru. Na trgu so že dosti let hkrati pa se konstantno tudi izboljšujejo in so tako okolju kot uporabniku bolj prijazne.

Zakaj sploh imeti žaluzije?

  • glavni razlog je ta da sonce ne segreva prostora tako močno, ko so žaluzije spuščene. Poleti prihranimo na energiji za hlajenje.
  • Veter je drugi razlog zakaj je dobro imeti zunanje žaluzije. Te so odporne na veter in preprečujejo da bi kakšen kamen prinešen z vetrom razbil okno.
  • so tudi estetski zunanji dodatek za lepši izgled hiše.

Torej če se odločate za nakup zunanje žaluzije si oglejte spletno stran roletarstva Senca ter si zagotovite poceni in kakovostne žaluzije za zaščito vašega doma pred soncem in drugimi ne ljubimi težavami.