Kakovostni avto tepihi

Ena od najpomembnejše notranje opreme za vaš avto, ki ščiti pred nesnago so avto tepihi. Njihov izgled si lahko ogledate na https://www.youtube.com/watch?v=zn8rlMF9VwM.  Tla avtomobila so tapecirana, kar pa pomeni, da so zelo občutljiva na vlago, umazanijo in vodo. Da bi imeli boljši občutek med vožnjo so avto tepihi pravi naslov.

Avto tepihi

Podjetje Gledring se z avto tepihi ukvarja že vrsto let, zato vam res močno priporočamo obisk njihove spletne strani, saj boste lahko izvedeli veliko o naših preprogah in katere so najboljše za vaš jekleni konjiček. Poznamo dve vrsti avto tepihov, lahko so tekstilni ali gumijasti.

Tekstilni tepihi, so cenejši od tistih iz gum, vendar pa zato tudi slabše zaščitijo vaše vozilo. Tekstilni tepihi se zato zelo dobro obnesejo v suhem vremenu, saj so na zgornji strani tudi zelo mehki, kar pa je zelo dobro če iščete tudi udobje. Gumijasti avto tepihi so najboljša izbira za vse, ki svoja vozila uporabljajo v vsakem vremenu, saj zaščitijo vaše vozilo pred umazanijo in vlago veliko bolj, kot katerakoli druga stvar. Gumijasti tepihi so narejeni iz zelo kakovostne gume, hkrati pa je zahvaljujoč poceni izdelavi, ki ne vsebuje dragih strojev in nekega posebnega tehničnega znanja je tudi gumijasta preproga zalo poceni in dostopna za vsakogar.

Če se vaši tepihi zamažejo in ste jih kupili pri nas, vam sporočamo, da smo razvili in hkrati vam omogočili suho pranje. Ta način čiščenja avto tepihov je zelo kratkočasen in lahko se jih očisti brez kapljice vode, kot že ime namiguje. Če hočete novo preprogo, ker vam stara drsi izpod nog, vam priporočamo nakup našega izdelka, saj imata na spodnji strani gumijasta in tekstilna preproga originalne čepke, namenjene, da zadržijo tepih na enem mestu. Naši avto tepihi so na voljo za skoraj vsa gospodarksa vozila in primerni za vse letne čase.