Prvovrstna pametna ura Huawei Watch 3

Huawei Watch 3 Pro

Kitajski tehnološki velikan je na trg končno poslal težko pričakovano pametno uro Huawei Watch 3, ki se ponaša s prvič predstavljenim operacijskim sistemom HarmonyOS. Kot jo je opisal portal Nadlani, gre za paradnega konja pametnih ur, pri kateri je, zaradi pretečenega časa od njihove zadnje pametne ure na trgu, toliko lažje opaziti kako dobro se je izkazala. Huawei Watch 3 je nova mala zmaga podjetja Huawei.

Huawei Watch 3 Pro

Razlike so v višjih kakovostih istih stvari

Kar se tiče funkcij, ki jih pametne ure na trgu v zadnjem času ponujajo, ni bistvenih razlik. Tehnologija pač sili proizvajalce, da so na trgu konkurenčni, rezultat tega pa je, da vse pametne ure ponujajo približno enako število funkcij, ki jih lahko uporabljate. Razlika je vidna v bistveno boljši kakovosti funkcij, ki jih nekatere od teh ur ponujajo – po besedah portala Nadlani, je nova Huawei Watch 3 ravno ena od teh. V to kategorijo pa se ji pridružuje tudi njen veliki brat Huawei Watch 3 Pro.

Od svojih konkurentk na trgu jo ločijo in naredijo boljšo njen videz, ki je, ob možnosti izbire paščkov in nastavitev številčnice, prilagodljiv vsakemu posamezniku. Neverjetno vzdržljivost izkazuje njena baterija, ki vam bo ob redni uporabi zdržala kar tri dni. Za vaše zdravje morate sicer skrbeti sami, vam pa bo pametna ura Huawei Watch 3 pri tem pomagala s celodnevnim nadzorom zdravja (nadzoruje vaše spanje, treninge, pritisk in pregledno analizira).

Njen starejši brat Pro pa je, zaradi svojih še bolj dovršenih izboljšav, prejemnik prestižne tehnološke nagrade EISA. Cenovno se sicer obe različici gibata nekoliko višje na lestvici, vendar upravičeno odtehtata svojo ceno.

Ta nova digitalna prijateljica vam bo omogočila zabavno in pametno izkušnjo ter vas še dodatno spodbujala pri skrbi za zdravo telo. Ura je elegantna in predstavlja svežo inovacijo v poplavi vsemogoče izbire pametnih ur na trgu.