Tisk koledarja z vašimi fotografijami

Počasi se leto izteka in marsikdo razmišlja o koledarju za naslednjo leto. Tukaj imate povezavo do podjetja, ki vam v zelo kratkem času natisnejo koledar z vašimi fotografijami https://magmamedia.si/izdelava-koledarja/ . Ni lepšega, kot da imamo na steni svoj koledar, kot smo si ga nekako zamislili s fotografijami iz našega računalnika. Tisk koledarja pri njih poteka zelo hitro, natančno, kvalitetno in kar je tudi zelo pomembno, zelo ugodno. Pomeni, da so v Magma Media res zaupanja vredni, naredijo vam koledar po vaših željah in to že v 24 urah.

Res, da lahko danes že v vsaki trgovini kupimo kakšen koledar ali pa jih v dolečinih ustanovah tudi dobimo, kot neko darilo. Ampak mislim, da to ni isto, kot, da si damo delat svoj koledar. Tisk koledarja s svojimi fotografijami iz naših izletov ali počitnic je nekaj drugačnega, posebnega. Izberemo 12 najlepših fotografij, ki so nam res nekaj posebnega damo v format, kot zahtevajo na spletni strani in si sestavimo lep koledar. Nato vse skupaj pošljemo njim in v zelo kratkem roku ga že dobimo na naš naslov. Tisk koledarja je na zelo kvalitetnem materialu, prav tako bo vaš koledar krasil vaš prostor v naslednjem letu s kvalitetnimi slikami.

tisk-koledarja

Nekateri imajo na koledarju raje naravo, drugi živali, nekateri spomine iz morja, mogoče iz kakšnega drugega potovanja. Sami se odločite kaj je vam všeč. Ni nujno, da si daste tiskat samo en koledar. Tisk koledarja v večjih količinah vam včasih prinese kakšen popust. Mogoče kateri koledar podarite prijateljem, znancem ali sorodnikom. Lahko povem, da si tudi sama že kar ogromno let, dam tiskat koledar s svojimi fotografijami. Ne lepšega, kot se spominjat nazaj, kje smo to preživeli in kako lepo smo se imeli. Še imate čas, da poiščete najlepše fotografije in se odločite za tisk koledarja za leto 2022. Naj vam krasi vaše stanovanje v naslednjem letu.