Sobni termostat

Imate težave z reguliranjem temperature v posameznih prostorih? Želite idealne temperaturne pogoje, ustrezne za bivanje ter delo? Odločite se za sobni termostat ter enostavno regulirajte temperaturo v vašem stanovanju – popolnoma hitro, ugodno ter preprosto. V našem podjetju vgrajujemo sobne termostate priznane znamke Siemens, saj omogočajo enostavno regulacijo ter hitro odzivnost. Omogočajo nastavitev idealne sobne temperature v vseh pogojih ter v vsakem delu dneva. Naprave omogočajo različne preklopne vzorce, s katerimi boste lahko napravo nastavili ter izpolnili svoje individualne potrebe.

sobni termostat

Zavedamo se, da imajo različni posamezniki tudi različne želje ter potrebe, katerim ena sama naprava ne more zadostiti. Zato bomo glede na vaše potrebe izbrali sobni termostat oz. regulator, ki jim bo kar najbolj ustrezal. V ta namen imamo pripravljene različne modele naprav. Brezžično delovanje bo montažo ter uporabo regulatorja še olajšalo, tovarniške nastavitve pa bodo že same po sebi zagotovila optimalne bivanjske pogoje. Naprave Siemens so uporabniku prijazne ter prilagodljive, odlikujejo pa jih tudi berljiv zaslon ter ergonomsko oblikovane tipke, ali pa celo zaslon na dotik.

Zakaj se torej odločiti za sobni termostat? Ker vam slednji omogoča točno nastavitev želene temperature, delovanje sistema ogrevanja pa samodejno prilagodi na nastavljene vrednosti. Omogoča vam večjo avtomatizacijo sistema ogrevanja ter s tem tudi viša udobje bivanja v vašem domu. Z regulacijo sobnih temperatur boste prispevali tudi k znižanju stroškov ogrevanja ter se izognili zapiranju ventila pri merilniku.

S sobnim termostatom boste toploto optimalno porazdelili ter se izognili njenim izgubam. Čeprav je sobni termostat nepogrešljiv pri izvedbi talnega ogrevanja, vam bo prišel prav tudi v drugih primerih. Pozimi bo skrbel, da bo temperatura stalna ter optimalna, poleti pa poskrbel za hlajenje. Z njegovo pomočjo boste lahko nastavili tudi nočno temperaturo ogrevanja, ki bo nižja od običajne.

Ker smo v podjetju Proen strokovnjaki za optimizacijo sistemov ogrevanja, vas vabimo, da se na nas obrnete z vsakim vprašanjem ali željo. Skupaj bomo našli rešitev, ki bo poskrbela za udobnejše bivanje v vašem domu!