Nova garažna vrata si vsak lahko privošči

Nova garažna vrata so tiha in ugodna. Skupina Hanus izdeluje garažna vrata po vrhunski kvaliteti. Nova garažna vrata niso bila še nikoli tako izjemna. Hanus je trenutno najboljši proizvajalec garažnih vrat na trgu. Način izdelave garažnih vrat Hanus je tehnološko napreden. Čas dostave garažnih vrat je kratek in poslovni odnosi s strankami so odlični. Cena garažna vrata je zelo nizka. Hanus garantira kakovost. Podjetje stroji za izdelki ter z uporabniki njihovih izdelkov.

Nova garažna vrata

Paneli so narejeni iz vroče cinkane pločevine in so prašno pobarvane. Napolnjene so s CFC poliuretanskim polnilom. Zaradi tega imajo vrata dobri toplotni koeficient in so zelo odporna proti vremenskim vplivom. Lamele so oblikovane tako, da se medsebojno ujemajo. Zatesnjene so s posebnimi gumijastimi tesnili.

Polnilo v panelih je namenjeno za izolacijo in je odporno proti vremenskim razmeram. Hanus garantira, da če pride do visokih ali nizkih temperatur, se nova garažna vrata ne bodo deformirala. Garažna vrata lahko prenesejo temperature od – 40 °C do + 50 °C. To pomeni, da vrata lahko prenesejo 90 °C razlike.

Panele, ki so daljše od 5 metrov, imajo vgrajene posebne ojačitve v notranjosti panele. To je z namenom, da se vrata ne bi deformirala. S tem so vrata trpežnejša in močnejša. Nova garažna vrata imajo nov sistem, ki preprečuje poškodovanje rok. Ta sistem se imenuje Hand-push sistem. Garažna vrata imajo na voljo dva daljinska upravnika. Vgrajena je tudi tipkovnica, s katero lahko vrata upravljate. Tipkovnica je lahko vgrajena na zunanji ali pa na notranji strani zidu.

Vsi deli garažnih vrat Hanus so narejeni iz nerjavečega jekla. Nekateri deli so narejeni iz aluminija, ker je aluminij boljši prevodnik in toplotni izolator. Vsi deli ter zaključki so narejeni po mednarodnih standardih. Posamezni materiali so proizvedeni pri svetovno znanem proizvajalcu Thyssen Krupp Group. Materiali so trajni, moderno oblikovani in antikorozijski. Pločevina, ki je uporabljena za izdelavo novih garažnih vrat, se naknadno obdela v treh korakih za dodatno kakovost. To zagotovi obstojnost in višjo kakovost. Mehanski deli so izdelani po strogih mednarodnih predpisih. Zato nova garažna vrata delujejo zanesljivo in tiho čez celotno življenjsko dobo.

Podjetje izračuna obremenitve, ki lahko nastanejo pri točno določenih vratih. V skladu s to informacijo uporabijo primerne vzmeti, ki lahko te obremenitve prenesejo. S tem pridobimo primerno ravnovesje. To zagotovi, da imajo vrata daljšo življenjsko dobo. Vodila so narejene iz cinkanih profilov, po kateri se premikata dve ležeči kolesi. To je z namenom, da se vrata mirno in tiho zaprejo in odprejo.