Žar na oglje za domačo uporabo

Prišlo je poletje in ponovno je tu čas, ko bomo pekli raznovrstno meso ter uživali na vročem soncu. Vsak pravi moški ima doma žar kateri pride v poletnem času še kako prav. Predvsem za piknike ter druženje s prijatelji. Če potrebujete nov žar na oglje obiščite www.iki-pro.si. Na strani lahko naročite željen žar, ki bo ustrezal vsem vašim željam ter potrebam.

Žar na oglje podjetja Iki pro je izjemno kvaliteten ter omogoča dolgoletno uporabo. Vse kar morate storiti je, da žar samo očistite po vsaki uporabi in služil vam bo še vrsto let. Na trgu je sicer vse več različnih vrst žarov, ki jih lahko izberete pa vendar je meso, ki je pečeno na žaru kateri uporablja olje bolj sočno ter boljšega okusa na sploh.

Žar na oglje namreč zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote in s tem enakomerno peko kar seveda večina žarov kot je električni ter plinski ne omogočajo. Presenečeni boste nad okusnostjo hrani pečene na tovrstnem žaru.

žar na oglje

Oglejte si bogato ponudbo ter si zagotovite svoj nov žar na oglje že danes ter se lotite peke mesa za svoje bližnje. Ob pravilni uporabi žara ter oglja boste dosegli, da bo vaša hrana še okusnejša kot je bila do sedaj. Žar na oglje je izdelan iz svetlečega vlečenega jekla ali inoxa. Izbira ostane vaša. Prav tako kakovostna pa je mreža za žar na katerem boste pekli meso. Žar na oglje iki pro omogoča 2 poziciji mreže za peko, da boste tako dosegli optimalno temperaturo peke za določeno vrsto mesa.

Ker vsi vemo, da jeklo ne rjavi ste lahko prepričani, da vam bo njihov žar služil vrsto let kar je tudi glavni namen pri nakupu žara. Pohitite ter obiščite spletno stran podjetja ter izmed kopice žarov v ponudbi izberite žar na oglje, ki vam ustreza ter ga boste z veseljem uporabljali. Če imate kakšno koli vprašanje jih lahko tudi kontaktirate na 041 608 281.