Kvalitetne talne obloge

Nameravati menjavo tal v vaši hiši pa se odločate med produktoma talne obloge in parketi? Svetoval bi vam talne obloge. Morda je res, da je čiščenje bolj težavno in drago, kot pri parketu vendar tudi vzdrževanje parketa ni poceni. Tale obloge je bolj preprosto namestiti in imate z njimi na splošno manj težav. Tudi pri dobavi oz. dostavi boste prihranili saj talne obloge niso težke in pridejo na vaš dom zvite v kolutu, ki ga nato enostavno položite po prostoru.

talne obloge

Polaganje talnih oblog mora biti enostavno in odstranjevanje prav tako. Če v hiši še ni pohištva bo talno oblogo lažje položiti saj nam med delom ne bo treba prestavljati še pohištva samega. Talne obloge se polaga brez lepljenja. So enostavne za transport saj se lahko zvijejo v pakete od 4-5 m2. Pred položitvijo talnih oblog morajo biti tudi pogoji v prostoru ustrezni minimalna temperatura tal 15°C, temperatura ozračja 18°C  pa tudi nivo vlage ne sme presegati 75% vrednost. Površina za polaganje mora biti ravna ravno prav trda in ne sme vsebovati razpok prav tako pa ne sme biti preveč groba. Talne obloge takoj po položitvi služijo svojem namenu ter jo lahko začnete uporabljati.

Za  več informacij v zvezi z izbiro prave talne obloge za vaš prostor lahko povprašate podjetje Interflooring na njihov e-mail naslov: info@interflooring.si lahko pa se oglasite tudi v njihovi poslovalnici v Ljubljani na zaloški 69. Če pa ne morete uporabiti prejšnih dveh sredstev za kontakt je na voljo še telefonska številka 01 / 520 05 00 kjer jih lahko povprašate vse o izdelkih talne obloge. Podjetje je na trgu prisotno že dobrih 20 let tako da vam bodo gotovo znali odgovoriti na vsa vaša vprašanja glede talne obloge in vam dodano svetovali kaj je najbolj primerno za vas glede na vaše želje in povpraševanje.