Pisarniški stoli Interbiro za ergonomsko ter udobno sedenje

Ste po celem dnevu sedenja v pisarni utrujeni? Vas boli hrbtenica, čeprav ste bili cel dan pri miru? Svetujemo vam, da težave ne spregledate, ter se raje zazrete v svoj delovni prostor, podrobneje – v svoj pisarniški stol. Ljudje namreč čedalje več sedimo, mnoga delovna mesta zahtevajo tudi po deset ali več ur sedenja za računalnikom na dan. Ergonomsko in udobno sedenje je zato nujni predpogoj za uspešno delo brez bolečin v mišicah ali hrbtenici. Le-to vam nudijo tudi pisarniški stoli Interbiro. Izbirate lahko med različnimi direktorskimi in konferenčnimi pisarniškimi stoli, pa tudi med vrtiljaki ter industrijskimi stoli.

Za ergonomsko optimalno oblikovan delovni prostor je torej nujno, da posvetimo pozornost tudi izbiri dobrega pisarniškega stola, ki nam bo hkrati omogočal udobje skozi cel dan, obenem pa poskrbel tudi za zdravje naše hrbtenice. Pisarniški stoli Interbiro so različnih oblik ter namenov, ter zato primerni za vsakogar. Pred nakupom si oglejte pestro ponudbo, ki smo jo pripravili za vas, nato pa izberite pisarniški stol po vaših merah ter željah.

pisarniški stoli

Na kaj moramo biti pazljivi pri izbiri pisarniškega stola? Pisarniški stoli Interbiro so izjemno prilagodljivi. Nastavljiva višina pisarniškega stola je nujnost, saj se optimalna višina stola spreminja glede na našo višino ter višino delovne mize. Dobro je, da je nastavljiv tudi del stola, na katerega se naslonimo. Nudi naj popolno podporo. Čeprav nismo več v šoli, kjer bi nas nenehno opominjali na pravilno držo, je dobro, da zanjo vseeno poskrbimo. Naslonjalo za roke nam bo pomagalo spočiti roke po daljšem tipkanju ali pisanju.

Pisarniški stoli Interbiro imajo tudi kakovostna kolesa, ki se enostavno vrtijo ter premikajo. Seveda bodite pri izbiri pozorni tudi na samo podlago, na kateri se bo stol premikal. Za trdna tla bodo najboljša izbira kolesca z gumijastim ovojem, na preprogi oz. mehki podlagi, pa bodo trdna kolesca boljša odločitev.